Aktuality

Roudnické vinobraní 2022

28. července 2022

Hudební festival s velkým výběrem burčáků, vín a bohatým doprovodným programem - to je Roudnické vinobraní, které se bude konat 10. září 2022 v zámeckém areálu v Roudnici nad Labem. Těšit se můžete i na tradiční doprovodné akce - výstavu vozidel Historici v Roudnici a festivalu komorních pěveckých sborů Roudnické konsonance.

Celodenní hudební festival, na kterém najde vyžití úplně celá rodina, nabídne populární interprety na dvou scénách. V Roudnici vystoupí hvězdy jako No Name, Xindl X, Kapitán Demo, Jaroslav Uhlíř, Janek Ledecký, Jakub Smolík, Doctor P.P., Tichá dohoda a spousta dalších. Aby se zabavili i nejmenší návštěvníci, budou připraveny pouťové atrakce.

Návštěvníci se mohou těšit na tradiční doprovodné akce, jako je výstava Historici v Roudnici. 20. ročník výstavy historických vozidel, který proběhne v neplacené části areálu na nádvoří roudnického zámku, bude zakončen spanilou jízdou regionem. V rámci vinobraní také proběhne 17. ročník festivalu komorních pěveckých sborů Roudnické konsonance.

Zvýhodněný předprodej vstupenek na Roudnické vinobraní probíhá na webu akce www.roudnicke-vinobrani.cz. Naleznete zde také podrobný program a další praktické informace. 

zdroj: Říp, o.p.s.

Další aktuality