Aktuality

Aktualizujte s námi strategický plán města

02. března 2023

Strategický plán rozvoje města Roudnice nad Labem by měl odrážet jeho současné potřeby. I proto je nutná jeho průběžná aktualizace a velmi důležitým krokem je přitom sběr podnětů jeho obyvatel. Připojte se a přispějte k rozvoji města i Vy.

Plán je střednědobým strategickým dokumentem, který mapuje současný stav města a stanovuje jeho rozvojové priority pro období 2016 - 2025. Byl zpracován z důvodu potřeby definovat cíle pro určené období a slouží vedení města i zaměstnancům úřadu při rozhodování o realizaci konkrétních investic. Tento plán je klíčovým nástrojem strategického plánování, jenž by měl být využit v následujících letech při řízení a rozvoji města.

Napadá Vás, co našemu městu chybí? Máte návrh na zlepšení? Považujete některá témata za důležitější než jiná? Využijte možnosti a zapojte se do aktualizace!

Své nápady, připomínky a podněty máte možnost zaslat hned několika cestami:

  • osobně, na podatelně Městského úřadu Roudnice nad Labem
  • datovou schránkou města: qdwbviv
  • elektronickou poštou: strategickyplan@roudnicenl.cz
  • webovým formulářem dostupným ZDE

Na výše uvedeném odkazu se máte možnost seznámit i s obsahem dokumentu. Vaše podněty budou předány pracovním skupinám, zabývajícím se jednotlivými oblastmi strategického plánu. Následně projednány veřejností, Radou a Zastupitelstvem města.

Návrhy, které obdržíme do 30. června 2023, budou zařazeny do projednání letošní aktualizace. Později doručené podněty zařadíme do jednání až v následujícím roce. 

Další aktuality